Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dodik: Vilu u Beogradu sam kupio po zakonu

BiH

dodik

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u četvrtak u povodu kaznene prijave koju je protiv njega i čelnih ljudi “Pavlović banke” podnio lider Srpske demokratske stranke Mladen Bosić zbog kredita za kupovinu vile u Beogradu, da je sve urađeno transparentno i po zakonu, javlja Tanjug.

“Riječ je o određenom kreditu koji sam podigao i založio nekretninu ovdje u Beogradu. To je sve poznato, ništa se nije krilo”, rekao je Dodik u Beogradu nakon otvaranja konferencije “Daytonski sporazum – dvije decenije mira i pouke za svijet”.

On je, tom prilikom, podsjetio kako je podnio tužbu protiv samoga sebe kako bi se, kako je rekao, velika haranga i priča bez osnova zaustavila.

“Bosić da nije to predao institucijama u Sarajevu, pridodao bih ranijoj prijavi koju sam podnio”, rekao je Dodik, naglasivši kako su u pitanju špekulacije.

Istaknuo je kako nema što da krije te da nema nikakvog razloga za brigu.

“Sve je vrlo transparentno i zakonski urađeno. Uzmete kredit, nabavite nekretninu, a onda je upišete u imovinski karton”, istaknuo je predsjednik Republike Srpske naglasivši kako se sve može vidjeti u njegovom imovinskom kartonu.