Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dodjela novinarske nagrade “Nino Ćatić” u Memorijalnom centru Srebrenica – Potočari

nino catic nagrada
Ilustracija

Nakon pres-konferenciji bit će objavljen i ovogodišnji konkurs za dodjelu novinarske nagrade Nino Ćatić u pet kategorija

Peta dodjela novinarske nagrade “Nino Ćatić” bit će održana sutra u Memorijalnom centru Srebrenica – Potočari, u sklopu godišnjice obilježavanja genocida u Srebrenici.

Tim povodom, sutra će biti održana pres-konferenciju u 11 sati u Memorijalnom centru Srebrenica – Potočari, na kojoj će se obratiti Emina Hodžić (Sarajevo), Dino Durmić (Tuzla), inicijatori ideje o dodjeli novinarske nagrade Nino Ćatić i član Organizacionog odbora Adem Mehmedović (Srebrenica).

Nakon pres-konferenciji bit će objavljen i ovogodišnji konkurs za dodjelu novinarske nagrade Nino Ćatić u pet kategorija čija je tema „Međunarodni dan sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici – nova šansa za katarzu i civilizacijsko postignuće!“.

Pres-konferenciji će prethoditi polaganje cvijeća i odavanje počasti žrtvama genocida u Memorijalnom centru Srebrenica – Potočari u 10.30 sati, najavljeno je iz Udruženje ‘’Biti novinar’’ Tuzla.