Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

reakcija banjalučkog novinara

Dragan Bursać: Ranjeni medvjed Dodik

Dodikova skandalozna izjava naišla je na niz reakcija, a među prvima je ona banjalučkog novinara Dragana Bursaća

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik pozvao je Srbe iz RS-a, koji rade u državnim institucijama, da se čuvaju u Sarajevu i vrate u RS-u kako bi bio postignut novi dogovor o ponašanju u ovom gradu.

Ova skandalozna izjava naišla je na niz reakcija, a među prvima je ona banjalučkog novinara Dragana Bursaća.

Prenosimo je u cjelosti i bez intervencija.

“Dodik je danas u maniru pravog ratnog huškača pozvao sve Srbe koji dolaze iz Republike Srpske da se ‘čuvaju u Sarajevu’ i dodao da ‘tamo nije sredina koja je normalna za nas…’

Naravski, tim političkim, profesionalnim Srbima nije problem zarađivati, preciznije dobijati na ruke 5,6,7 hiljada KM mjesečno sve zajedno sa Dodikom u tom ‘neprijateljskom Sarajevu’.

Nego, bojim se da je ranjeni medvjed Dodik u svojoj paranoji spreman žrtvovati sve za koji sekund duže na vlasti i koji metar dalje od zatvora. Kad kažem sve, mislim na narod iza koga se kukavički krije bezmalo dvije decenije.

Ima tu jedna druga stvar:

Civilizovan svijet se razlikuje od tiranija po tome što postoje pravni mehanizmi da se ovako lud čovjek skloni sa političke scene, bez štete po društvo. Bojim se da mi još nismo u prvoj kategoriji i bojim se da će nas sve zajedno pomahnitali Dodik još mnogo koštati”, napisao je Bursać.

Dodik je danas u maniru pravog ratnog huškača pozvao sve Srbe koji dolaze iz Republike Srpske da se “čuvaju u Sarajevu”…

Posted by Dragan Bursać on Utorak, 8. decembar 2020.