predsjednik hdz-a BiH

Dragan Čović čestitao Zoranu Milanoviću na izboru za predsjednika RH

covic

Čović ističe kako je uvjeren da će Milanovićeva državna politika biti predana hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini u cilju zaštite i ostvarenja pune ravnopravnosti i prava konstitutivnog naroda

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović uputio je čestitku Zoranu Milanoviću koji je, prema preliminarnim rezultatima, pobijedio u drugom krugu izbora za predsjednika Republike Hrvatske.

– U ime žitelja Bosne i Hercegovine i u moje osobno ime želim Vam uputiti čestitke povodom izbora na dužnost predsjednika Republike Hrvatske. U budućem radu Vam želim mnogo uspjeha u obavljanju predsjedničke dužnosti i predvođenju hrvatske domovine na dobrobit svih njezinih građana – navodi Čović u svojoj čestitki novoizabranom predsjedniku Republike Hrvatske.

Čović ističe kako je uvjeren da će Milanovićeva državna politika biti predana hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini u cilju zaštite i ostvarenja pune ravnopravnosti i prava konstitutivnog naroda.

– Pozivam Vas da, temeljem Vašeg razumijevanja pozicije hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini kojega ste iskazali kao predsjednik Vlade Republike Hrvatske, uspješnom suradnjom radimo na daljnjem razvoju i jačanju odnosa Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine te da, ujedinjeni u težnjama čvrstih dobrosusjedskih odnosa i razvijene regije, zajednički radimo na ostvarenju euroatlantskog puta Bosne i Hercegovine – zaključuje u svojoj čestitki Milanoviću predsjedavajući Doma naroda PSBiH Dragan Čović.