Banja Luka

Dragičević o susretu s Dodikom: Nisam šetao s njim, ponovio sam mu istu poruku kao prije tri godine

dragicevic dodik (1)

Davor Dragičević je još jednom ponovio da ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača smatra glavnim i odgovornim za Davidovo ubistv

Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida Dragičevića, odbacio je navode da je ruku pod ruku šetao sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom centrom Banje Luke.

Snimak kako Dragičević hoda sa Dodikom u Banjoj Luci pojavio se danas na društvenim mrežama.

Dragičević je za N1 kazao da je govorio ispred Palate RS kako će 2022. biti godina pravde za Davida. U jednom momentu ugledao je Dodika u Gospodskoj ulici i otrčao je do njega.

Kazao je da mu je ponovo istu poruku kao i prije tri godine da “Dodik dobro zna ko je ubio Davida i da je konačno vrijeme da kaže ime onoga ko je oteo, mučio i ubio moje dijete”.

Davor Dragičević je još jednom ponovio da ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača smatra glavnim i odgovornim za Davidovo ubistvo, kao i progon neformalne grupe građana Pravda za Davida.

Dragičević i na Facebooku objavio video poruku nakon tog susreta sa Dodikom.

“Zanimljiv je bio razgovor pa ćemo vidjeti šta dalje. Nije nikom dobro kad me pogleda u oči, neće mu sigurno biti dobro. Pravda za Davida će ići do kraja”, naveo je Dragičević.

Doći će oni svi na red, bit će pravde za Davida, bit će pravde za Dženana, bit će pravde za sve nas, poručio je Dragičević.