Banja Luka

Dragičević: Postoji snimak i morat će se prikazati

davor dragicevic

Nećete moći nikad više, gotovi ste, ubice, vidjet ćete uskoro, džaba vam izbori, džaba vam CIK, poručio je Dragičević

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, večeras je poručio u Banjoj Luci da su htjeli da ih maknu sa trga, ali da to ne smiju uraditi.

“Dragi sine 222. dan, na tvom trgu ja, porodica, prijatelji i grupa Pravda za Davida, uz tebe uz mene, uz porodicu, uz istinu i pravdu. Burle tvoje orarstvo pije ti vodu samo na tvom izvoru. Ovdje više ne. Istina se polako širi i dopire do ljudi, do kojih treba, a ti svoju vlast i svoje pijune možeš povesti samo na jedno mjesto”, kazao je Davor.

Davor je poručio da postoji snimak i da će se morati prikazati jednom.

“Ovi sa plavim uniformama što hodaju, vaši su ubili i oteli dijete od 21 godinu. Ukaljali ste i državu i institucije, ukaljali ste i uniformu. A vrlo dobro znamo ko vam je to omogućiio i još uvijek vam omogućava. Ali neće još dugo, ne možete ga tući dok leži, ne možete gledati u oči djetetu od 21 godinu i da mu radite to i onda ga likvidirate i 24. marta u jutarnjim satima, crnim karavanom autom, stavljate ga na mjesto gdje treba biti pronađen, kakva kuća, Rađen, kakav laptop”, kazao je Davor i dodao:

“Gotovi ste”

“Otkud vam Zagreb odjednom dobar za vještačenje, otkud vam Slovenac odjednom dobar za vještačenje, kad se busaš Burle da si branilac, šta će laptop u Brčkom, šta će David Dragičević u Crkvenoj, zbog koga i čega, zbog ubica i zločinaca”, rekao je Davor.

“Nećete moći nikad više, gotovi ste, ubice, vidjet ćete uskoro, džaba vam izbori, džaba vam CIK i prebrojavanje i onaj gore vas više ne može zaštiti, ja ću vam dati mjesto. Kada vratite gaće Davida Dragičevića, moga djeteta, kad ih vratim u sobu u ormar Davidov, organizovano ubistvo će biti riješeno i gotovo. A pošto nemate gaće, vrlo dobro znate o čemu pričam. Ja sam ga riješio, a riješiću se i sviju vas”, kazao je Davor i dodao na kraju:

“Zbog koga, zbog države ja da dijete dam, svog Đakca da dam, ne postoji ni jedna stvar na ovoj planeti zbog koje bi vam dao svoje sjeme. Ja se budim 8 mjeseci zbog njega, meni ostao jedan ključ od kuće s kojim otvaram vrata, lopte, patike, garderoba i dredovi meni, vama će jednog dana, ubice, ostatati samo crnilo i tišina”, zaljučio je Davor.

Pisma podrške

I ovaj put, u glas se pjevala pjesma “Klinac u getu”, a čitala su se i pisma podrške. Ozren Perduv pročitao je dio teksta Saše Graorca u kojem se obraća onima zbog kojih već mjesecima stoje na trgu jer, kako kažu, ništa nisu uradili po pitanju ubistva Davida Dragičevića.

“Obraćam se onima koji su u politici i javnom životu. Znamo vas godinama i da vam kažem da ste najveći fašisti ovoga naroda. Vi ste najveće zlo koje se desilo ovom narodu. Za 25 godina ste uspjeli uništiti sve. Lakše bi bilo da mi je život uništio strani okupator, nego što su to uradili domaći okupatori, izdajnici, kriminalci, ubice i ratni profiteri”, navodi se u pismu Saše Graorca.

“Predaje nema i neće je biti sve dok se ne dođe do istine i pravde za koju se borimo više od sedam mjeseci”, poručili su okupljeni građani na Trgu Krajine i 222. dan.