Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dragičević: U petak ćemo prikazati sve snimke i dokaze o ubistvu Davida

dragicevic_davor_119_dan_
FOTO rtvbn.com

Tužilaštvo, imate rok do petka do 14 časova da mi predate sve spise o organizovanom ubistvu Davida Dragičevića i mi smo završili, rekao je Davor Dragičević na Trgu, gdje su se večeras 171. put okupili građani.

– Hoću sve izjave, izjave od policije, kamere, sve. U petak ćemo održati konfereciju i prikazati sve snimke i dokaze o ubistvu Davida – rekao je Davor.

On je istakao da su laptop poslali u Brčko, a tamo nije naša polciji. Da li je u pripremi drugo ubistvo Davida Dragičevića, upitao je Davor?

– Dobro znam za šta ću dati svoj život i ko će stajati iza mene i grupe Pravde za Davida. Lukače, budeš li taknuo samo nešto, lično ću te ja goniti i meni ćeš doći u šake. Probaj samo jedan incident napraviti – poručio je Davor.

Ponovio je da neće biti izbora jer neće dati legitimitet ubicama da vladaju.

– Pozivamo sve građane da 5. oktobra izađu na ulice u Federaciji, u Sarajevu će Memić izaći na ulicu. Od 5. oktobra krećemo u borbu, jer smo sve demokratske mogućnosti iscrpili. Mi smo ljudi imamo i mi strpljenje i granice – rekao je Davor.

Poručio je pripadnicima MUP-a da odluče s kim su, jer većina njih ima djecu i unučad i da znaju da je njegov sin ubijen i polumrtav bačen u kanalizaciju, piše SrpskaInfo.

Danijela Rastešić iz grupe “Pravda za Davida” pročitala je pismo Davidove majke, što je veoma pogodilo većinu prisutnih koji nisu mogli sakriti suze.

Zatim je pročitana i Davidova molitva, a nekoliko puta puštana je i pjesma “Klinac u getu”.

Davor je i večeras ponovio riječi predsjednika RS što je izazvalo negodovanje prisutnih.

– Sine moj od 5.10 ovdje će biti slike svih tužioca, policajaca i onih na sramne konferencije. Umazaćemo ih tvojoj i mojom krvlju – poručio je Davor.