BiH

Veliko nevrijeme

Drama na Otoci: Spriječili suprugu vozača da krene prema potopljenom autu

08/08/2022
Foto: E. Ramić

U jednom trenutku, pojavila se i supruga vozača iz "Volva", koju su slučajni prolaznici spriječili da zagazi u bujicu u namjeri da pomogne svome suprugu

Žestoko nevrijeme pogodilo je glavni grad Bosne i Hercegovine u večernjim satima. Kiša koja je padala više od pola sata izazvala je saobraćajni kolaps na ulicama Sarajeva.

Ponovo je potopljen prolaz ispod nadvožnjaka na Otoci. Dva terenca pokušala su proći iz pravca Buča Potoka, no to se pokazalo kao veoma loš potez.

Prvo je skupocjeni Audi Q5 ostao zaglavljen u “jezeru” ispod nadvožnjaka. Na svu sreću ženska osoba koja je bila za volanom brzo je uspjela napustiti vozilo i domoći se pločnika. Vozač Volva XC60 nije bio te sreće. Nakon loše procjene da može proći na drugu stranu, on nije mogao napustiti svoje vozilo.

U jednom trenutku, pojavila se i njegova supruga koju su slučajni prolaznici spriječili da zagazi u bujicu u namjeri da pomogne svome suprugu. Žena je u panici krenula nekoliko metara u vodu, ali su je građani i pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Sarajevo stigli i ubijedili da se vrati.

Pogledajte snimak događaja…

Komentari

Autor: E. B.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.