Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dubioza Kolektiv i AS Grupacija obradovali štićenike Zavoda u Pazariću

dubioza pazaric111

U Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine u Pazariću upriličeno je druženje štićenika ovog zavoda i članova benda Dubioza kolektiv.

dubioza pazaric3333

“Potaknuti akcijom u kojoj je grupa građana putem socijalnih mreža organizovala sakupljanje paketića za štićenike Zavoda, odlučili smo da im i mi pokušamo malo uljepšati novogodišnje praznike. Zato smo organizovali ovo druženje i u opuštenoj atmosferi uz akustične instrumente zasvirali i zapjevali sa rajom u Pazariću”, izjavili su članovi Dubioza kolektiva.

dubioza pazaric2222

Ovoj akciji priključila se i AS Grupacija, koja je obezbijedila novogodišnje paketiće za svih 336 štićenika Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine u Pazariću, te donaciju prehrambenih proizvoda Klasa, Sprinda, Vispaka, Kenta, Mastera i Oaze, koji su neophodni za dalji rad Zavoda.

dubioza pazaric4444

Vrijeme je darivanja, pa Dubioza Kolektiv i AS GROUP pozivaju i sve ostale privredne subjekte, javne ustanove i pojedince da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine u Pazariću.