Članovi Predsjedništva BiH

Džaferović i Komšić položili cvijeće povodom Dana grada Sarajeva

komsic dzaferovic

Članovi Predsjedništva BiH su naglasili veliki značaj 75. godišnjice oslobođenja Sarajeva od fašističke okupacije i istakli opredijeljenost za borbu protiv fašizma. Uputili su čestitke građanima povodom 6. aprila Dan grada Sarajeva sa porukom da ostanu kod kuće kako bi zaštitili sebe i svoje sugrađane

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i član Predsjedništva BiH Željko Komšić položili su cvijeće u povodu obilježavanja 75. godišnjice oslobođenja grada Sarajeva od fašističke okupacije i 6. aprila, Dana grada Sarajeva, prenosi Anadolu Agency (AA).

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i član Predsjedništva BiH Željko Komšić su u povodu Dana grada Sarajeva, odali počast i položili cvijeće na spomen-obilježje Vječna vatra, na mezarju Kovači, na spomen-obilježju ubijenoj djeci Sarajeva i na spomen-obilježju Vraca.

Članovi Predsjedništva BiH su naglasili veliki značaj 75. godišnjice oslobođenja Sarajeva od fašističke okupacije i istakli opredijeljenost za borbu protiv fašizma. Uputili su čestitke građanima povodom 6. aprila, Dana grada Sarajeva sa porukom da ostanu kod kuće kako bi zaštitili sebe i svoje sugrađane.

Kako je saopćeno iz Predsjedništva BiH, polaganje cvijeća je obavljeno u skladu sa preporukama epidemioloških službi uz dodatne mjere zaštite.