BiH

višestruki ubica

Edin Gačić je fizički spreman za izazove, ima diplomu iz RS-a

11/02/2019

Predsjednik Miroslav Bundalo izjavio je da se "vjerovatno radi o tom Edinu Gačiću"

Od ranije je poznato da je višestruki ubica Edin Gačić koji je osmi dan u bjekstvu u dobroj fizičkoj spremi, te da je u zatvoru trenirao.

TV1 je došao u posjed fotografije certifikata kojim se priznaje da je Edin Gačić završio obuku za sportskog instruktora, odnosno ličnog trenera. Istu su u decembru 2017. godine izdali Fitness savez Republike Srpske i kompanija UL-Fit Sport, iako se sa certifikata ne može razaznati ko su potpisnici diplome.

Edinu Gačiću je odobren i popust “na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu sa ljudima”.

FOTO: TV1

TV1 je uspio stupiti u kontakt sa Fitness savezom Republike Srpske. Predsjednik Miroslav Bundalo izjavio je da se “vjerovatno radi o tom Edinu Gačiću”.

“Upoznat sam sa tim slučajem i upoznat sam da je taj dečko neki što je potraga za njim. On se prijavio, polagao je to za fitness instruktora. Planirao je, koliko sam ja upoznat, da ide na neki brod da radi. Mi smo čak i tad čuli da je on bio u zatvoru ili šta već, no međutim, on je tad bio slobodan građanin”, izjavio je Bundalo za TV1.

Bundalo kaže da sam njim tada nije bilo nikakvih problema.

“Sve je odradio kako treba. Iskreno, ja sam se iznenadio kad sam čuo. Mada i tad kad je bio, iskreno, nama nije bilo ni drago da imamo tako nekoga u našoj blizini”, navodi Bundalo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.