BiH

Nagradna igra

Elvis Džaferagić dobio stan: Došao je u pravo vrijeme, podstanar sam

14/10/2019

Planira se sa djevojkom preseliti u Banju Luku

Stan je došao u pravo vrijeme jer nisam imao riješeno stambeno pitanje, djevojka i ja smo četiri godine podstanari u centru Prijedora, kazao je za “Nezavisne” Elvis Džaferagić iz Prijedora, dobitnik četvrtog stana u nagradnoj igri “10 računa izbroji i stan osvoji”.

“Išao sam na službeni put prema Sarajevu. Prva mi je čestitala koleginica, ona me je prva uspjela dobiti i nazvati. Ja nisam odmah povjerovao u to dok ona nije zaplakala od sreće”, priča Džaferagć.

Kako kaže, planira se sa djevojkom preseliti u Banju Luku, jer radi u ovom gradu u Upravi za indirektno oporezivanje BiH.

“Ja sam na svoje ima poslao 90 koverata, a djevojka je na svoje ima poslala 90 koverata, 180 ukupno nas dvoje. Ukoliko bude opet neka nagradna igra slaću račune, a sada imam i naviku uzimanja računa što prije nisam imao. Ta nagradna igra je podigla svijest kod kupaca”, naveo je Džaferagić.

Glumica Slađana Zrnić, koja je izvlačila sretne dobitnike, najprije je izvukla kovertu sa imenom Tamara Ćulum, ali je komisija nakon toga konstatovala da su dva računa starija od 1. juna.

Prethodni dobitnici stanova u nagradnoj igri “10 računa izbroji i stan osvoji” su Igor Dačević iz Banjaluke, Gordana Starčević iz Banjaluke i Bojan Milinović iz Trna.

Komentari

Autor: Nezavisne novine

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.