Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Euroblic: Pas lutalica izgrizao majku ministra Zlatana Klokića

zlatan-klokic

Pas lutalica napao je prethodnog vikenda u strogom centru Prnjavora Dragicu Klokić, majku ministra za ekonomske odnose i regionalnu saradnju u Vladi RS Zlatana Klokića, saznaje „EuroBlic“.

Iako se čitav slučaj pokušava sakriti od javnosti, izvor „EuroBlica“ otkriva da se napad dogodio ispred zgrade opštine, te da je Klokićevu od težih povreda spasio portir.

– Ovo nije prvi put da psi lutalice napadaju građane Prnjavora, ali se nadamo da je posljednji i da će se nakon ovog slučaja konačno povesti briga o problemu zvanom psi lutalice, a koji proteklih mjeseci muči sve nas, posebno zbog djece i starijih osoba – ispričao je Prnjavorčanin koji je želio da ostane anoniman.

Naš sagovornik je ispričao da je Klokićeva uoči napada prolazila ulicom kada ju je napao pas lutalica.

– Žena se pokušavala odbraniti, ali pas ju je ugrizao više puta. Na sreću, teže povrede sprečio je portir koji je uspio da otjear razjarenog psa i tako spasi ženu – ispričao je Prnjavorčanin koji je želio da ostane anoniman.

Koliko je napad lutalice uznemirio opštinske službenike govori i to da niko od nadležnih juče nije želio da komentariše ovaj slučaj, pozivajući se na već poznatu frazu kako se ništa ne može komentarisati „bez odobrenja šefova“.

Tako je šef Komunalne policije u Prnjavoru Goran Deket, nakon konsultacija sa svojim šefom, kratko odgovorio da se u vezi ovog slučaja obratimo načelniku Darku Tomašu?!

Međutim, načelnik Tomaš juče se nije javljao na telefonske pozive.

Ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju u Vladi RS Zlatan Klokić izjavio je juče za „EuroBlic“ da se njegova majka osjeća dobro.

– Nakon incidenta majci je ukazana pomoć i povrede su sanirane. Sada se osjeća dobro – izjavio je ministar Klokić.

Upućena na Kliniku za infektivne bolesti UKC RS

Tragom informacije da se majka ministra našla na meti lutalica obratili smo se Domu zdravlja u Prnjavoru. Direktorka Marija Stefanjuk je kratko potvrdila da je došlo do incidenta.

– Pacijentkinja je zadobila ogrebotine po nogama, a nakon ukazane pomoći upućena je na Kliniku za infektivne bolesti UKC RS u Banjaluku – za „EuroBlic“ je izjavila Stefanjuk.