BiH

Slobodan Vasković

“Fanovi” Dragana Lukača jezivo i odvratno vrijeđaju ubijenog Davida (FOTO)

29/09/2019

Lukačeve pristalice u proteklih godinu i po dana koristile su svaku priliku da najužasnije izvrijeđaju ubijenog mladića

Ubistvo Davida Dragičevića teško je uzdrmalo vlast RS-a. Iza nerješavanja te likvidacije, u kojoj su učestvovali pojedini pripadnici MUP RS, direktno stoji entitetski ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač, piše Slobodan Vasković na svom blogu.

Ubistvo Davida i opstrukcije istrage, koju sprovode Milan Tegeltija, predsjednik VSTS, Miodrag Bajić, zamjenik Republičkog tužioca, te Želimir Lepir, Glavni tužilac OJT Banjaluka i postupajući tužilac Dalibor Vrećo, po naredbi šefa Hunte Lukača, nije dovoljna toj grupi neljudi, već njihovi “fanovi”, posebno Lukačevi, na najmorbidniji i najjeziviji način, na društvenim mrežama, vrijeđaju žrtvu teškog zločina ubistva.

Čini to grupa za podršku Draganu Lukaču, od koje se on nikada nije ogradio, ali jeste sebe ogradio sa četrdesetak najodanijih pristalica, nasilnika spremnih na sve.

Kada pročitate užasne, morbidne, odvratne, ogavne, iznad svega bolesne napise Lukačevih “fanova”, tek onda shvatite sa kim narod ima posla i kakve psihopate su uz vlast. Spremni na sve, tvrdi Vasković.

Lukač, koji je, kako tvrdi Vasković, iznio brojne laži na račun ubijenog Davida, između ostalog i da je koristio LSD, što je dokazano netačnim i dalje je ministar, jer se “hrabri” Milorad Dodik boji da ga smijeni. Zato se Lukač, koji ima snažnu podršku teško frustrirane Željke Cvijanović, ne libi da zaprijeti Dodiku.

Podrška Cvijanovićeve Lukaču nije što je ona ubijeđena u to da on odlično radi svoj posao, već iz potpuno ličnih razloga, ali o tome detaljnije uskoro.

Lukačeve pristalice u proteklih godinu i po dana koristile su svaku priliku da najužasnije izvrijeđaju ubijenog mladića. Sam Lukač je naredio 29.03.2018. Lepiru da ubistvo proglasi nesretnim slučajem, što je ovaj odbio, da bi nakon toga Lukač odlikovao (04.04.2018.) Sašu Labotića, koji je podigao optužnicu protiv ubijenog Davida šest dana nakon što je pronađeno njegovo tijelo.

Labotić je nedavno razriješen dužnosti tužioca, jer ima kriminalnu karijeru, ali nisu ostali navedeni – posebno Vrećo, kojeg, osim Lukača, štiti Milan Tegeltija preko ucijenjene Alene Kurspahić, Glavnog disciplinskog tužioca.

Kurspahićeva, koju Tegeltija drži “u šaci” od “saobraćajke do francuskih igrarija”, Vreću i njegove zločine istražuje brzinom kornjače, sa namjerom da ih nikada ne istraži, jer bi u javnost mogla dospjeti njena skrivena “dostignuća”. O Vreći i načinu na koji ga štiti Kurspahićeva po tegeltijinom nalogu opširnije sutra.

David Dragičević je otet 18.03.2018, potom mučen i ubijen, a njegovo tijelo pronađeno je 24.03.2018. na ušću Crkvene u Vrbas.

Bolesni botovi, kojima komanduje vlast RS-a, njegov dio koji “pokriva” Srđan Rajčević, od tada, pa sve do danas, ne prestaju da sipaju najužasnije komentare protiv ubijenog Davida; Tako su se i 28.09.2019. pojavili ogavni napisi koje objavljuje Vasković.

Na taj način oni ne mogu Davidu ništa učiniti, jesu ga fizički ubili, ali njegov duh i sve ono što on predstavlja i dalje su prepreka koju te psihipate ne mogu niti pobijediti niti uprljati.

Bitka za istinu o naručiocima ubistva Davida i kažnjavanju njegovih ubica se nastavlja; Lukač, dok god je na vlasti, neće dozvoliti hapšenje zločinaca, jer bi tada i on bio uhapšen, ali neće zauvijek ostati na vlasti.

Onih četrdeset zlikovaca, kojima se okružio, nisu mu dovoljna garancija za to, ali za novo prosipanje krvi nevinih svakako jesu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.