Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

FDS se oglasio povodom akcije federalnog MUP-a

02/06/2018

Povodom akcije na suzbijanju nelegalne trgovine duhanskim proizvodima koje su izveli pripadnici MUP-a, a zbog izraženog interesa javnosti i medija Fabrika duhana Sarajevo (FDS) objavilo je Saopštenje za javnost kojeg prenosimo u cjelosti.

Menadžment Fabrike duhana Sarajevo d.d. daje punu podršku organima federalnog Ministarstva Unutarnjih poslova kao i drugim institucijama zaduženim za suzbijanje nelegalnog prometovanja duhanskim proizvodima.

Sigurni smo da će pripadnici FMUP-a, Tužilaštava i agencija profesionalno rasvijetliti sve okolnosti koje su dovele do današnje akcije, te da će počinioce najoštrije sankcionisati u skladu sa odgovarajućim zakonskim propisima.

Zahvaljujemo se javnosti i medijima na razumijevanju da dok traju istražne radnje nismo u mogućnosti davati pojedinosti u vezi akcije, te još jednom izražavamo našu potpunu opredjeljenost da doprinesemo sprečavanju bilo koje vrste nelegalnih aktivnosti, pri čemu ćemo dati svoj puni doprinos kao i uvijek do sada.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.