BiH

Zadovoljni odzivom

Fondacija “Izvor nade” organizirala Dan otvorenih vrata

08/12/2018

U sklopu programa stipendisti su izveli kulturno-zabavni program

Fondacija za unapređenje obrazovanja i kulture “Izvor nade“ danas je za javnost, stipendiste i donatore te prijatelje Fondacije organizirala Dan otvorenih vrata.

Sudionici događaja su u opuštenoj atmosferi u Studentskom domu “Izvor nade“ uživali u programu koji su pripremili stipendisti Fondacije, kao i specijalitetima domaće kuhinje.

– Prisutni su imali priliku uživati i u kupovini na bazarima zimnice i domaćih jela spravljenih po najoriginalnijim recepturama. Sav prihod od bazara bit će iskorišten za stipendiranje učenika i studenata – kazao je Tarik Agetović, direktor Fondacije Izvor nade.

Istovremeno, izrazio je zadovoljstvo odzivom, uz zahvalnost svima koji su odvojili vrijeme i prisustvovali Danu otvorenih vrata.

U sklopu programa stipendisti su izveli kulturno-zabavni program, izvodeći sevdalinke, ali i djela Bacha i Beethowena, a sudionicima događaja predstavili su se  Samira Aličić, Delila Bajrić, Elvedin Šabanović te gošća Murisa Lemeš.

Najmlađi su uživali u pravljenju balona, facepaintingu te druženju s Mini Mausom, saopćeno je iz Fondacije “Izvor nade”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.