Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Studentska tribina u Mostaru

“Gdje će ići mojih 10 KM”

tribina sz

Tokom trajanja tribine bila je postavljena Info kutija gdje su se mogli anonimno ubaciti prijedlozi i ideje, a svi studenti koji nisu mogli prisustvovati, tribinu su mogli pratiti putem live prijenosa na Facebook stranici

Javna tribina pod nazivom “Gdje će ići mojih 10 KM” održana je u srijedu u Mostaru u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Cilj održavanja tribine bio je kako bi se studenti pobliže upoznali s radom Studentskog zbora, a sam događaj predvodio je predsjednik Studentskog zbora Marijan Tustonja.

Studentima je predstavljen rad i troškovnik Zbora kroz akademsku godinu 2017./2018. godinu, ali i plan i program za tekuću. Također, ponuđeni su i brojni kursevi koji se organiziraju svake godine te su pobliže predstavljeni i svi aktivni članovi Studentskog zbora.

Studentima je demonstrirano gdje će se novci od prikupljenih sredstava potrošiti u ovoj akademskoj godini, a plan je kao i do sada da novac najviše bude usmjeren za kulturne, sportske i edukacijske događaje.

Prisutnima se obratila i pomoćnica rektora za studente i pravna pitanja Vesna Kazazić koja je naglasila kako je saradnja između Sveučilišta i predstavnika studenata vrlo važna te je dodala kako se zajedničkim trudom mogu poboljšati uvjeti na Sveučilištu.

Tokom trajanja tribine bila je postavljena Info kutija gdje su se mogli anonimno ubaciti prijedlozi i ideje, a svi studenti koji nisu mogli prisustvovati, tribinu su mogli pratiti putem live prijenosa na Facebook stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, priopćio je Ured za odnose s javnošću Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.