Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

potpisani ugovori

Grad Livno dodijelio 85 stipendija studentima

livno ugovori (1)

Nakon potpisivanja ugovora livanjski gradonačelnik Čondrić studentima je poručio kako će Grad Livno u budućim aktivnostima nastojati izdvojiti kroz proračun više sredstava čime bi bilo omogućeno i stipendiranje većeg broja studenata

Gradonačelnik Livna Darko Čondrić potpisao je u Livnu ugovore za dodjelu stipendija studentima za akademsku 2020./21. godinu, a Grad Livno dodijelio je ukupno 85 stipendija.

Od toga je uspješnim i darovitim studentima dodijeljeno 37 stipendija, 28 stipendista će primiti stipendiju u kategoriji studenata slabijeg imovnog stanja te 20 stipendija djeca branitelja.

Nakon potpisivanja ugovora livanjski gradonačelnik Čondrić studentima je poručio kako će Grad Livno u budućim aktivnostima nastojati izdvojiti kroz budžet više sredstava čime bi bilo omogućeno i stipendiranje većeg broja studenata.

– U idućem periodu nadam se da ćemo biti u mogućnosti povećati sredstva kako bi iznos mjesečne stipendije bio veći. U vama vidim jednu energiju i snagu našeg grada. Vi ćete po završetku fakulteta tražiti svoje životne puteve. Ja bih volio da vas što više ostane u Livnu, da se ovdje ostvarite, i porodično i poslovno da nađete ovdje zaposlenje – kazao je Čondrić.

Mjesečna stipendija koju Grad Livno dodjeljuje iznosi 100 maraka.