Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zahvalnica za podršku

Gradonačelnik Grada Sarajeva primio delegaciju Hrvatskog narodnog vijeća BiH

IMG_4096

Bilo je riječi i o projektima Hrvatskog narodnog vijeća BiH i partnerskih hrvatskih nevladinih organizacija iz Sarajeva i suradnji s Gradom Sarajevom

Gradonačelnik Grada Sarajeva Abdulah Skaka i dogradonačelnik Grada Sarajeva  Ivica Šarić primili su danas u sarajevskoj Vijećnici predsjednika Hrvatskog narodnog vijeća BiH Marija Pejića, predstavnicu Udruge „Facultas za prosperitet mladeži“ Ivanu Krstanović, te Radmilu Mijatović, tajnicu HNV BiH.

Razgovaralo se o položaju i perspektivama hrvatskog naroda u gradu Sarajevu, kulturi, održivosti identiteta, očuvanju tradicije, jezika, zapošljavanju mladih, pristupu javnim resursima, restituciji, statusu braniteljske populacije HVO Sarajevo i drugim temama.

Također, bilo je riječi i o projektima Hrvatskog narodnog vijeća BiH i partnerskih hrvatskih nevladinih organizacija iz Sarajeva i suradnji s Gradom Sarajevom. Predsjednik HNV-a BiH Marijo Pejić uručio je gradonačelniku Grada Sarajeva Abdulahu Skaki zahvalnicu za podršku radu Hrvatskog narodnog vijeća BiH i doprinos očuvanju kulture i tradicije bosanskohercegovačkih Hrvata u Sarajevu.