Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

HDZ 1990 demantirao Dragana Čovića: “Nama u Bosni dosta je tutora i manipulatora”

covic
Dragan Čović je kao predsjednik HNS-a pravni zastupnik i ovlašteni potpisnik finansijskih dokumenata ovog nevladinog političkog udruženja

Županijski odbor HDZ 1990 Zeničko dobojskog kantona opovrgava tvrdnje predsjednika Hrvatskoga narodnoga sabora Dragana Čovića  da će stranke HNS zajedno izaći na izbore.

“Nama je u Bosni dosta tutora i manipulatora. Nikada više nećemo nasjesti na jeftinu demagogiju o zajedništvu  i zajedničkom izlasku na izbore, jer će tobože rasipanjem glasova pobijediti bošnjačke stranke.

Naravno, Dragan Čović takav strah ne pokazuje od pobjede Milorada Dodika i njegove stranke u RS i izbora Dodikovih Hrvata u entitetske institucije. Godinama vrhu HDZ BiH  Hrvati iz  Bosne služe samo za potkusurivanje .

Iako  našim glasovima presudno pobjeđuje Hrvati s područja Bosne za Čovića nisu pogodni i sposobni obnašati dužnosti  pa  nas u  parlamentima i izvršnoj vlasti mogu svi na prste  pobrojati.

Zato je poruka Dragana Čovića upućena neupućenoj javnosti u Zagrebu odnosno u Hrvatskoj, da će sve stranke iz HNS zajedno izaći na parlamentarne  izbore, pucanj u prazno i izraz nemoći i straha da bi ovoga puta mogao doživjeti izborni brodolom i  biti  napokon kažnjen za sve promašaje i političke grijehe koje čini Hrvatskome narodu u cjelini.

Članstvo HDZ 1990 iz Zeničko dobojske županije javno obznanjuje kako neće pristajati na lažna zajedništva koja će unutar Hrvatskoga naroda jednima donositi privilegije, a drugima  štetu i  poniženja“, stoji u priopćenju koje potpisuje “, stoji u priopćenju, koje potpisuje presjednik ŽO HDZ 1990 Vinko Marić, prenosi Dnevni list.