Hrvatska stranka BiH: Ne nasjedajte na podvale kako se na izborima ne može ništa promijeniti

skopljakovic

Predsjednik Hrvatske stranke BiH i nositelj liste za Parlament FBiH Božo Skopljaković pozvao je sve registrirane birače da masovno izađu na birališta u nedjelju 7.listopada i ispune svoju građansku dužnost i obvezu, kaže se u saopćenju za javnost i dodaje:

– Skopljaković je poručio biračima, posebno onima koji se kolebaju ili su do sada bili demotivirani i pasivni, da ne nasjedaju na sijanje defetizma i manipulacija od strane previđenih i nesposobnih vladajućih stranaka i njihovih vođa koji se plaše bunta naroda i promjena i sve čine da što manji broj nezadovoljnih ljudi izađe na izbore.

“ Nedopustivo je nasjedati na perfidne podvale kako se na predstojećim izborima ne može ništa promijeniti, jer tobože ne postoji ta nova alternativa, nisu se pojavili novi, obrazovani i čestiti kandidati sa osvježavajućim naprednim idejama za oživljavanje posrnule države i njezinoga gospodarstva. Naprotiv, itekako ima novih snaga i pozitivnih ideja i sve je bolje od ovoga što smo do sada imali. Ako ne izađemo na parlamentarne izbore i ne smijenimo otuđenu i bahatu vlast, predstoje nam još četiri godine agonije, mrcvarenja, siromaštva, kriminala, korupcije, a možda ne daj bože i nasilja.

Posebna je odgovornost na nama roditeljima mladih, obrazovanih i nezaposlenih ljudi. Ne izađemo li na glasovanje i ne kaznimo okrutnu i korumpiranu vlast, naša će mladost morati i dalje, pored ovolikoga bogatstva, masovno po kruh odlaziti u europske zemlje. Zato prelomite u svojim glavama, izađite u nedjelju na birališta i dajte svoj glas novim politikama i novim neokaljanim kandidatima, europskoj perspektivi naše zemlje. Najpogibeljnije je prepustiti sve stihiji i ostati kod kuće. Ali, glas neće ostati u kući, njega će neko uobičajeno ukrasti. Svima želim istinski festival demokracije, sa što manje prijevara i krađa, kaže se u priopćenju iz HS BiH.