Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Nedjeljom u 2"

Hrvatski novinari se izvinili Komšiću zbog Stankovićevog “huliganizma”

nu2_stan_kom.jpg.688x388_q85_crop_upscale

“Prvih pola sata nije mu dao disati. Pokušavao je ‘dokazati’ nesuvislost Komšićeve politike i njegova položaja u Predsjedništvu BiH”

Emisiju „Nedjeljom u 2“ na HRT voditelja i urednika Aleksandra Stankovića, u kojoj je u nedjelju gostovao član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić neki od najpoznatijih hrvatskih novinara ocijenili su kao zloupotrebu javnog televizijskog servisa a ponašanje voditelja Stankovića nazvali su huligansko.

„Kao građanin Republike Hrvatske, ali i kao novinar, osjećam se pozvan i dužan ispričati, vjerujem i u ime mnogih naših čitateljica i čitatelja koji su pratili jučerašnje izdanje HTV-ove emisije ‘Nedjeljom u dva’, članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine gospodinu Željku Komšiću zbog nekorektnosti i neuljudnosti moga kolege Aleksandra Stankovića, urednika i voditelja ‘Nu2'“, objavio je hrvatski novinar Drago Pilsel u komentaru na Autograf.hr.

„Prvih pola sata nije mu dao disati. Pokušavao je ‘dokazati’ nesuvislost Komšićeve politike i njegova položaja u Predsjedništvu BiH. Uslijedio je prestrašan, neprofesionalan prilog (neprepoznatljive) kolegice Maje Sever koja je bez provjere dovela pred kameru HDZ-ova novinara da kleveće Komšića tereteći ga da širi govor mržnje i da je njegova pojava najveća šteta za Hrvate BiH… Priznat ću da strahovito volim Bosnu i Hercegovinu i da sam možda u toj ljubavi neobjektivan, ali znam što je dobro novinarstvo, a ovo što smo jučer vidjeli to nije. To je huliganizam“, napisao je Pilsel.