humanost

Humanitarni bazar Udruženja “Pomozi.ba” danas u Sarajevu

l_3ae1eabfdf21c9a40341929d17d56c70

Istovremeno, podsjećaju da se na bazaru, također, mogu i donirati dobro očuvane stvari, kao što su kućne potrepštine, knjige, odjeća, obuća, a koje će biti iskorištene za prodaju na narednim bazarima

Udruženje Pomozi.ba danas organizuje Humanitarni bazar na kojem posjetioci mogu kupiti raznovrsne nove i polovne stvari po simboličnim cijenama, a kupovinom pomažu ljude u potrebi. Humanitarni bazar bit će održan na adresi Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8 u Sarajevu od 10 do 17 sati, najavljeno je iz ‘Pomozi.ba’.

– Nadamo se da ćemo na ovomjesečnom bazaru, kao i do sada, imati mnogo posjetitelja, pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da nismo organizirali bazar u februaru zbog velikog broja aktivnosti vezanih za zemljotrese u Turskoj i Siriji – navode iz Pomozi.ba.

Istovremeno, podsjećaju da se na bazaru, također, mogu i donirati dobro očuvane stvari, kao što su kućne potrepštine, knjige, odjeća, obuća, a koje će biti iskorištene za prodaju na narednim bazarima.

– Vrijedni volonteri Pomozi.ba organizacije pomogli su u pripremi i ovomjesečnog Humanitarnog bazara i njihova pomoć je neprocjenjiva kako za ovu, ali i ostale humanitarne aktivnosti Udruženja Pomozi.ba – navodi se.

Iz Udruženja napominju da će sva sredstva prikupljena na ovaj način biti usmjerena ka socijalno ugroženim kategorijama stanovništva u našoj zemlji.