BiH

kozarska dubica

Identifikovane osobe koje su oštetile džamiju u “gluho doba” noći

17/01/2020

Protiv lica M.B. i B.Š. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće dostavljen izvještaj za krivično djelo "Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari"

Policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica juče su identifikovali i izvršili kriminalističku obradu lica inicijala M.B. i B.Š., oba iz Kozarske Dubice, zbog postojanja sumnje da su izvršila krivično djelo “Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari” nad objektom Islamske vjerske zajednice u Kozarskoj Dubici,

“Osumnjičena lica se terete da su 13. januara, oko 3.30 sati, u Kozarskoj Dubici upotrebom podesnog predmeta razbila prozorsko staklo i oštetila fasadu na vjerskom objektu Islamske vjerske zajednice. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv lica M.B. i B.Š. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće dostavljen izvještaj za krivično djelo ‘Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari'”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Prijedor.

Iz ove uprave pozivaju predstavnike vjerskih zajednica, institucija i građane, da kroz zajedničku saradnju, uz međusobno uvažavanje i toleranciju održe povoljno stanje bezbjednosti za sve građane multietničke zajednice.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.