BiH

Područje Livna i Tomislavgrada

Ima i povrijeđenih: Zbog snijega, leda i bure u cijelom kantonu otežan saobraćaj

01/02/2022
Foto: Fena

Upotrebom teške mehanizacije otklonjena su prepriječena vozila, a intervenirala je i Hitna pomoć iz Tomislavgrada koja je pružila pomoć ozlijeđenoj osobi iz kombija koja je zadobila lakše ozlijede

Snijeg koji je sinoć pao u Kantonu 10 stvorio je u utorak poteškoće u prometu na čitavom području tog kantona, a posebno se otežano prometuje na putnim pravcima iz Livna i Tomislavgrada prema Kupresu i Posušju te iz Livna prema Glamoču.

Na magistralnom putnom pravcu Tomislavgrad – Šujica poledica i vjetar najviše su poteškoća stvorili vozačima kamiona te je oko 13 sati došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali tegljač s poluprikolicom marke ‘Man’ i kombi vozilo bh. registarskih oznaka.

Pritom je došlo do zastoja u prometu te se stvorila duga kolona vozila u oba smjera, a dolaskom policije reguliran je privremeni promet u jednoj traci.

Upotrebom teške mehanizacije otklonjena su prepriječena vozila, a intervenirala je i Hitna pomoć iz Tomislavgrada koja je pružila pomoć ozlijeđenoj osobi iz kombija koja je zadobila lakše ozlijede.

Iz Policijske postaje Tomislavgrad kažu kako je i dalje, uslijed snježnih nanosa i slabe vidljivosti, otežan promet prema svim pravcima, posebno Šujici.

Također, djelatnici Policijske postaje Kupres upozoravaju vozače na sklizak kolovoz koji će dolaskom večernjih sati, kako kažu, prijeći u poledicu, stoga vozače pozivaju na oprez i uporabu zimske opreme.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.