Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mostar

Inspekcija poziva građane da oslobode parkirališna mjesta, počinje naplata

mostar – parking – fena (1)

Iz te službe pozvali su fizičke i pravne osobe koje su različitim predmetima protupravno zauzele parkirališna mjesta, da iste sami uklone, inače će Inspekcija prinudno ukloniti protupravno postavljene predmete, a počinitelje prekršajno sankcionirati

Služba za inspekcijske poslove Grada Mostara provodi aktivnosti na provođenju nadzora nad primjenom odredaba Odluke o privremenom zauzimanju javnih površina s ciljem osiguravanja uvjeta za početak naplate parkiranja.

Navedeno se odnosi na nezakonito zauzimanja parkirališnih mjesta dijelovima ugostiteljske opreme, te različitim mobilijarom (saksije, žardinjere, različite vrste prepreka i sl), priopćeno je iz Službe za inspekcijske poslove Grada Mostara.

Iz te službe pozvali su fizičke i pravne osobe koje su različitim predmetima protupravno zauzele parkirališna mjesta, da iste sami uklone, inače će Inspekcija prinudno ukloniti protupravno postavljene predmete, a počinitelje prekršajno sankcionirati.

JP “Mostar Parking“, nakon uspješnog testnog perioda, sa službenom naplatom usluge parkiranja započinje u ponedjeljak, 7. februara, a navedene aktivnosti inspekcije su u funkciji otklanjanja poteškoća koje ovo gradsko javno poduzeće može imati na samom početku svoga rada, navodi se u priopćenju.