Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ivanić: Puna podrška Borenoviću i Crnatku

ivanic

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je za Fenu, u svjetlu veoma oštre razmjene riječi između lidera PDP-a Branislava Borenovića i ministra vanjskih poslova BiH Igora Crnatka s jedne i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijerke RS-a Željke Cvijanović s druge strane, da njegove stranačke kolege Borenović i Crnadak imaju njegovu punu podršku.

– Razlika između te dvije strane je u tome što su Borenović i Crnadak govorili isključivo o ozbiljnim temama i stvarnim problemima, dok se druga strana, gospodin Dodik i posebno gospođa Cvijanović, utrkivala u uvredama. Povijest je pokazala i to je svima jasno da oni koji vrijeđaju zapravo nemaju argumente – rekao je Ivanić.

Kazao je da bi bilo dobro da se politički život u Republici Srpskoj vrati u raspravu argumentima, a ne u raspravu uvredama.

– Nadam se da će svi doći pameti i tako raditi, jer je to jedini način kako se stvari u Republici Srpskoj mogu promijeniti. Moje stranačke kolege Borenović i Crnadak imaju moju punu podršku – rekao je Ivanić.