Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

izborni štab snsd-a

Iz SNSD-a tvrde da Crnadak ne govori istinu: “Dodik ima više od 60 posto”

New Project – 2022-10-02T205045.416

Kovačević je kazao da Crnadak ne govori istinu, te ustvrdio da je nastavljen trend porške kandidatu SNSD-a Miloradu Dodiku za predsjednika Republike Srpske

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević rekao je na konferenciji za novinare iz Izbornog štaba ove stranke, da se nastavlja trend podrške kandidatima SNSD-a.

On je naveo da je, prema njihovim informacijama, obrađeno oko 23 odsto biračkih mjesta i da je kandidat ove stranke za člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović osvojila više od 60 odsto glasova, a kandidat opozicije Mirko Šarović oko 35 odsto glasova.

– Radi se o ozbiljnoj prednosti i ozbiljnom trendu. Veoma brzo proglasićemo pobjedu Željke Cvijanović za novog člana Predsjedništva BiH – rekao je Kovačević.

Kovačević se potom osvrnuo na izjave generalnog sekretara PDP-a Igora Crnadka koji je nešto ranije kazao da Jelena Trivić ubjedljivo vodi u odnosu na Milorada Dodika u trci za predsjednika entitet Republika Srpska.

Kovačević je kazao da Crnadak ne govori istinu, te ustvrdio da je nastavljen trend porške kandidatu SNSD-a Miloradu Dodiku za predsjednika Republike Srpske.

– Na osnovu pet odsto obrađenih biračkih mjesta, Dodik ima više od 60 odsto glasova – rekao je Kovačević.