Banja Luka

Kandidatkinja političke partije “Pokret Pravde” govorila je o neodgovornom radu komunalne policije

Screenshot-2020-11-01-214356 copy

Milica odgovorno tvrdi da su zaposleni u pomenutim odjeljenjima u većini dopisa ignorisali

Kandidatkinja političke partije “Pokret Pravde” za odbornicu Skupštine grada Banjaluka Milica Malešević govorila je o neodgovornom radu komunalne policije i odjeljenja za inspekcijske poslove.

Milica se više puta obraćala odjeljenju za inspekcijske poslove komunalne policije po pitanju raznih problema koji su dio naše svakodnevnice: kontejneri na trotoaru, neadekvatni i nepropisno izvođeni radovi, bespravna gradnja, i slično.

Milica odgovorno tvrdi da su zaposleni u pomenutim odjeljenjima u većini dopisa ignorisali, a zatim su odugovlačenjem i zakonski neutemeljenim obrazloženjima nastojali, ili uticati da se odustane od prijava ili jednostavno dati do znanja da to neće snositi posljedice.

Prilog je snimljen kod objekta koji je bio predmet tih prijava, a nalazi se u dvorištu jedne banjalučke osnovne škole. Milica se obratila komunalnoj policiji u julu ove godine, a odgovor, nakon maratonske prepiske, ne samo sa njima već i sa kancelarijom za građane, građevinskom inspekcijom, pa i kabinetom gradonačelnika nije dobila sve do danas.

Pa neka neko kaže da oni savjesno rade svoj posao kada uklanjaju cvijeće na ušću Crkvene u Vrbas, jer prema njihovim riječima predstavlja opasnost po život i zdravlje ljudi, a u isto vrijeme zatvaraju oči pred potencijalnom opasnošću za hiljade mališana koji ovuda svakodnevno prolaze.