Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ndp

Lukić: Bićemo u gradskoj vlasti u Banjoj Luci

Aleksandar Lukic (1)

On je naveo da je, osim pojedinačnih kontakata sa ljudima, NDP koristio i društvene mreže u predizbornoj kampanji tokom koje je poštovao sve propisane epidemiološke mjere, zbog čega su operativni planovi mijenjani iz dana u dan

Nosilac liste kandidata NDP-a za odbornike u Skupštini grada Banjaluka Aleksandar Lukić izrazio je danas uvjerenje da će nakon lokalnih izbora ova stranka biti dio banjalučke gradske vlasti.

“Iz kontakata koje smo tokom kampanje imali sa ljudima vidio sam da imamo imamo ozbiljnu podršku i to mi daje pravo da kažem da ćemo sigurno biti u gradskoj vlasti”, rekao je Lukić novinarima u Banjaluci.

On je naveo da je, osim pojedinačnih kontakata sa ljudima, NDP koristio i društvene mreže u predizbornoj kampanji tokom koje je poštovao sve propisane epidemiološke mjere, zbog čega su operativni planovi mijenjani iz dana u dan.

Lukić je ocijenio da je dosadašnja kampanja bila prilično fer i korektna, osim kada su predstavnici opozicionih partija pričom o potrebi gradnje opšte bolnice u Banjaluci koristili “pogrešno vrijeme i pogrešan momenat da se predstave u nekom ljepšem svjetlu”.

“U vrijeme pandemije virusa korona, kada su zdravstveni radnici u ozbiljnom problemu i kada su i naši najbliži oboljeli, ne ide nikako u prilog bilo kakva priča o toj temi. Pogotovo ne, jer je mnogo uloženo u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci. Da to nije urađeno sada ne bi bilo prostora za prijem svih pacijenata kojima je potrebno bolničko liječenje”, naveo je Lukić.