Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

SD BiH Zenica

Naše papire će pokupiti ALBA, ali papire aktualne „političke elite“ niko oprati neće

cetke (1)

Upravo krivci za ove naše ironično pobrojane „riješene probleme“ su oni koji su trenutno na vlasti i koji osuđuju našu današnju akciju

Drago nam je da živimo u državi u kojoj su mnogi ekološki osviješteni, jer nemamo problem sa zagađenim rijekama, nemamo problem sa divljim deponijama, nemamo problem sa minihidroelektranama, nemamo problem sa termoelektranama, nemamo problem sa fabrikama koje zagađuju i zrak i zemlju i vodu, nemamo problem sa motornim vozilima koji na „zakonit“ način prolaze tehničke preglede, kao i mnoge druge već „riješene probleme“, stoji u saopćenju za javnost SD BiH Zenica.

Upravo krivci za ove naše ironično pobrojane „riješene probleme“ su oni koji su trenutno na vlasti i koji osuđuju našu današnju akciju. Mi smo najmanji problem koji je veoma lako rješiv. Građani neka nas ne izaberu i nastavit ćemo sa svojim svakodnevnim poslovima, ali problem su upravo oni zbog kojih smo se mi i obratili na ovaj način građanima.

Ako to niste spoznali do sada, spoznaćete u naredne 4 godine.

Napominjemo da poštujemo zakonske obaveze i današnja akcija je uredno najavljena Gradskoj upravi i komunalnom preduzeću ALBA. Naše papire će pokupiti ALBA, ali papire aktualne „političke elite“ niko oprati neće, poručili su.