Izbori 2020

SD BiH Zenica

Naše papire će pokupiti ALBA, ali papire aktualne „političke elite“ niko oprati neće

07/11/2020

Upravo krivci za ove naše ironično pobrojane „riješene probleme“ su oni koji su trenutno na vlasti i koji osuđuju našu današnju akciju

Drago nam je da živimo u državi u kojoj su mnogi ekološki osviješteni, jer nemamo problem sa zagađenim rijekama, nemamo problem sa divljim deponijama, nemamo problem sa minihidroelektranama, nemamo problem sa termoelektranama, nemamo problem sa fabrikama koje zagađuju i zrak i zemlju i vodu, nemamo problem sa motornim vozilima koji na „zakonit“ način prolaze tehničke preglede, kao i mnoge druge već „riješene probleme“, stoji u saopćenju za javnost SD BiH Zenica.

Upravo krivci za ove naše ironično pobrojane „riješene probleme“ su oni koji su trenutno na vlasti i koji osuđuju našu današnju akciju. Mi smo najmanji problem koji je veoma lako rješiv. Građani neka nas ne izaberu i nastavit ćemo sa svojim svakodnevnim poslovima, ali problem su upravo oni zbog kojih smo se mi i obratili na ovaj način građanima.

Ako to niste spoznali do sada, spoznaćete u naredne 4 godine.

Napominjemo da poštujemo zakonske obaveze i današnja akcija je uredno najavljena Gradskoj upravi i komunalnom preduzeću ALBA. Naše papire će pokupiti ALBA, ali papire aktualne „političke elite“ niko oprati neće, poručili su.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.