Izbori 2020

Gradonačelnik gračanice

Nusret Helić nakon objave snimke seksa završio u bolnici, oglasili se iz SDP-a

13/11/2020

Prve informacije govorile su o tome da je Helić imao infarkt, ali to su iz stranke demantirali

Gradonačelnik Gračanice i kandidat SDP-a za novi mandat na ovoj poziciji, Nusret Helić hospitaliziran je na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, potvrđeno je iz Općinskog odbora SDP-a Gračanica.

Prve informacije govorile su o tome da je Helić imao infarkt, ali to su iz stranke demantirali.

– Helić je hospitalizovan, nije imao infarkt i trenutno se nalazi na dodatnim pretragama – saopćeno je iz OO SDP-a Gračanica.

Helić je već dva dana osjećao tegobe, a danas mu je pozlilo i pozvana je Hitna pomoć. Sve je, počelo objavom eksplicitnog snimka seksa, koji se počeo širiti društvenim mrežama i nekim portalima, a na kojem je, kako navode pojedini, glavni akter Nusret Helić.

– Od sinoć moja porodica i ja smo na na najbezobzirniji, najvulgarniji i najprimitivniji način izloženi napadu političkih protivnika. Koliko nisko mogu pasti ljudi radi komada vlasti, da svojim bolesnim atakom pokušavaju razoriti sve ono što jedan čovjek čestito je stvorio za svoj radni vijek, nikada mi neće biti jasno. Osnovno ljudsko pravo svakog od nas je pravo na privatnost. Šta neko radi, pa makar bio i javna ličnost, u svoje slobodno vrijeme, u svojoj kući ne treba nikog da zanima, a kamoli da se na bilo koji način javno traumatizuje – poručio je Helić u svom obraćanju sinoć.

Izborni štab SDP-a jutros je odlučio da naš kandidat za gradonačelnika Nusret Helić neće uzeti učešće u sutrašnjoj…

Objavljuje Nusret Helić – Oficijelna stranicaČetvrtak, 12. studenoga 2020.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.