predizborni skup

SDA dala podršku Piviću: Nismo iznevjerili Topčić Polje

SDA-Topcic-polje

Mještani Topčić Polja dali su snažnu podršku profesoru Piviću i kandidatima sa najkvalitetnije liste SDA za Gradsko vijeće Zenice

Stranka demokratske akcije održala je predizborni skup u Topčić Polju, na kojem su predstavljeni kandidati te politička platforma i izborni program “Za jaku Zenicu”. Kandidat za gradonačelnika Zenice prof.dr. Nezir Pivić rekao je da program nudi rješenja za brojne probleme te vraća Zenicu na put razvoja s kojeg je skrenula 2016. godine, saopštili su iz ove stranke.

Poručio je da će SDA uvijek biti uz stanovnike Topčić Polja, kao što je bila 2014. godine kada su ovo mjesto pogodile razorne poplave i vodene bujice. Život je normalizovan, a izbornim programom definisani su novi projekti za sigurniji i kvalitetniji život u Topčić Polju, među kojima su najvažniji nastavak sanacije uništenog terena, nastavak uređenja korita Starinske rijeke i Baritnjaka, te izgradnja dijela puta prema Izgrtinama.

“Pobjeda SDA na ovim izborima je neupitna, što potvrđuju i nezavisne izborne ankete. SDA ima plan za spas Zenice i njenih simbola, a to su prepoznali birači koji će, siguran sam, 15. novembra kazniti svađalačku i nazadnu politiku aktuelne vlasti u Zenici”, rekao je Pivić.

Mještani Topčić Polja dali su snažnu podršku profesoru Piviću i kandidatima sa najkvalitetnije liste SDA za Gradsko vijeće Zenice od obnove nezavisnosti BiH, koju predvodi privrednik, sportski radnik i federalni zastupnik Suad Kaknjo, navodi se u saopštenju SDA.

SDA