Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Predsjednica Narodnog fronta

Jelena Trivić pozvala policiju: Zaustavite Nenada Nešića!

Sarajevo: Predan zahtjev za ponovno brojanje i poništavanje izbora za predsjednika Republike Srpske
Foto: Pixsell/Arhiv

Sve je kulminiralo nakon što je Dubravac napustio DNS i pristupio Narodnom frontu Jelene Trivić. Najavljeno je protestno okupljanje nezadovoljnih DNS-ovaca ispred njegove kuće 22. aprila

Predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić uputila je danas javni poziv MUP-u Republike Srpske da, kako je navela, spriječi Nenada Nešića, lidera DNS-a i ministra sigurnosti BiH da okupi svoje pristalice ispred kuće Željka Dubravca.

Sve je kulminiralo nakon što je Dubravac napustio DNS i pristupio Narodnom frontu Jelene Trivić. Najavljeno je protestno okupljanje nezadovoljnih DNS-ovaca ispred njegove kuće 22. aprila.

– Ako policija kojoj je prijavljena namjera okupljanja pristalica Nenada Nešića pred kućom Željka Dubravca, zakazana na društvenim mrežama za 22. 04. u 15:00 sati, ne ponudi jasne bezbjednosne garancije i spriječi planirano okupljanje, onda nama u Narodnom frontu ne predstoji ništa drugo nego da branimo iskonsku slobodu i pravo svakoga čovjeka na politički stav i opredjeljenje, te da se okupimo na cijelodnevnmo druženju kod našeg saborca, kolege i prijatelja braneći tu slobodu – navela je Trivić.