Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Režimski mediji

Kako RTRS izvještava o dešavanjima u Banjoj Luci

policija2222

Ugrožavao je sigurnost ministra Dragana Lukača i visokih dužnosnika ali nije želio priznati na sudu

Davor Dragičević od policije je prilikom hapšenja bježao automobilom kroz grad. Opirao se hapšenju ali je laž da je povrijeđen. Utvrdili su to i ljekari u Kliničkom centru u Banjoj Luci. Ugrožavao je sigurnost ministra Dragana Lukača i visokih dužnosnika ali nije želio priznati na sudu – tako na svom web portalu izvještava Radio televizija RS-a o današnjim dešavanjima u Banjoj Luci.

A ono što vam se učinilo da policija hapsi građane na trgu – nije tačno. Građani su sami išli do policijske stanice s molbom da budu privedeni:

 

– Nakon jutrošnjeg privođenja Dragičevića u Policijsku upravu su se sami počeli prijavljivati i ostali, kako bi dali izjavu – izvještava RTRS.
Na Trgu Krajine napadnut je policajac, napisat će izvještači RTRS-a nakon hapšenja članova opozicije. Među prestupnicima su i neki odranije poznati policiji po atacima na organe vlasti:

– Miljan Kovač iz Gradiške u julu je verbalno napao i premijerku Željku Cvijanović tokom posjete ovom gradu. Poznat je po svojoj agresivnosti i višegodišnjoj mržnji i napadima na RTRS koje je ispoljavao kroz svoje tekstove, piše Žurnal.info.