BiH

Gornji Zalukovik kod milića

Kineskinje se izgubile i autom sletjele s lokalnog puta, pronašla ih policija

22/01/2020
Foto: Ilustracija

Policijska stanica Milići pola sata ranije obaviještena je da su se kineske državljanke upravljajući putničkim automobilom izgubile na području opštine Milići

Policijski službenici Policijske stanice Milići, noćas oko dva časa, na lokalnom putu u mjestu Gornji Zalukovik, pronašli su četiri kineske državljanke, koje su se upravljajući putničkim automobilom izgubile na ovom području.

Policijska stanica Milići pola sata ranije obaviještena je da su se kineske državljanke upravljajući putničkim automobilom izgubile na području opštine Milići.

“Po prijavi su odmah postupili policijski službenici koji su brzom intervencijom pronašli putnički automobil koji je sletio sa lokalnog puta u mjestu Gornji Zalukovik, u kome su se nalazile četiri kineske državljanke, koje tom prilikom nisu povrijeđene. Uz pomoć policijskih službenika, vozilo je vraćeno na lokalni put odakle je propraćeno do magistralnog puta, nakon čega su lica nastavila dalje putovanje”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Zvornik.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.