Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Kinez Ši posljednji razgovarao s Arminom: Dao mi je cigaretu i našalio se

19/11/2015

U gnusnom napadu u srijedu navečer u neposrednoj blizini kasarne Rajlovac u Sarajevu mučki su ubijeni pripadnici Oružanih snaga BiH Nedeljko Radić i Armin Salkić, a lakše je povrijeđen Dževad Ljukovac, koji je nakon ukazane prve pomoći upućen na kućno liječenje.

[yuzo_related]

U kladionici u kojoj je Enes Omeragić počinio zločin nisu bili samo vojnici Salkić i Radić,  još tri osobe među kojima i Kinez Ši, a koji je za agenciju Patria, navodno, ispričao posljednje trenutke iz kladionice.

– Ušao sam u kladionicu i od Armina zatražio cigaretu. On mi je naravno dao i uz osmijeh kazao: „Joj odakle si ti iz Kine došao da se grebeš od mene“. Smijali smo se svi, kada je Enes ušao s puškom. Bacio sam se na pod. Užasno se osjećam i strah me je – kaže Ši koji u Rajlovcu ima svoju trgovinu.

On je dodao da je poznavao i Enesa koji je svaki dan s ruksakom na leđima prolazio pored njegove prodavnice.

– Nekad bi pozdravio, a nekada i ne. Poznavao sam i Armina i Nedeljka. Žao mi je zbog njihove smrti i porodicama želim da u ovim teškim trenucima kažem da sam mislima s njima – dodao je Ši.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.