Šije kod Tešnja

Klanjana dženaza tragično stradalim sestrama Adžić

sije dzenaza (1)

Na mjestu nesreće izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj, pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, kako bi se utvrdile okolnosti ove nesreće

Malo mjesto Šije kod Tešnja obavijeno je tugom nakon pogibije Nafe Adžić (19) i njene desetogodišnje sestre A. E.

Na mezarju “Buljubašići” u Šijama danas im je klanjana dženaza, na kojoj se okupio veliki broj rodbine, prijatelja i poznanika stradalih sestara Adžić.

Podsjećamo, u saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila u mjestu Šije kod Tešnja, poginule su Nafa Adžić rođena 2001. godine, iz Tešnja, dok se u vozilu, na mjestu suvozača, nalazila njena sestra rođena 2010. godine, iz Tešnja.

– Vozilom je upravljala A.N., rođena 2001. godine, iz Tešnja, dok se u vozilu nalazilo maloljetno dijete rođeno 2010. godine, iz Tešnja. U ovoj saobraćajnoj nezgodi obje osobe su smrtno stradala – kazal je Aldina Alić, glasnogovornice MUP-a ZDK.

Na mjestu nesreće izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj, pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, kako bi se utvrdile okolnosti ove nesreće.