BiH

velika gužva

Ko ne mora preko Gradiške neka bira drugi granični prelaz

29/04/2019
FOTO: SrpskaInfo

– To je neopisivo i ponižavajuće za sve koji putuju. Granice kao što je ova u Gradišci su teško osvojivi bedemi koje su izgradile usitnjene balkanske državice – kazao je revoltirani vozač kamiona koji satima ne uspijeva prijeći na drugu stranu granice

Na prelazak granice u Gradišci čekanje je veoma dugo, a putnička i teretna vozila u kolonama sporo se pomjeraju. Čekanja su minimalno sat, mada je teško procijeniti koliko vremena je potrebno putnicima koji dolaze iz unutrašnjosti BiH da bi se domogli granice.

Dodatni problem predstavlja kiša koja pljušti većim dijelom dana. Zato bi se situacija na prilazima granici sa Hrvatskom mogla okarakterisati kišnim krkljancem.

– To je neopisivo i ponižavajuće za sve koji putuju. Granice kao što je ova u Gradišci su teško osvojivi bedemi koje su izgradile usitnjene balkanske državice – kazao je revoltirani vozač kamiona koji satima ne uspijeva prijeći na drugu stranu granice.

Za vozače koji se spremaju da poslije vaskršnih praznika provedenih u BiH, preporuka je vozača koji čekaju u koloni, da izaberu drugi granični prelaz, Donju Gradinu, Kozarsku Dubicu ili Kostajnicu.

Komentari

Autor: Srpskainfo

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.