Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

regionalni lideri

Kompanija Meridian spremna za nove humanitarne akcije

foto za fokus

Imajući u vidu istorijat realizovanih programa društvene odgovornosti jednog od regionalnih lidera u priređivanju igara na sreću, sasvim je izvjesno očekivati da će članovi Meridian tima sa još većom odlučnošću i brojnošću biti prisutni uvijek i na svakom mjestu gdje su pomoć i podrška najpotrebniji

Kao jedan od regionalnih lidera u proizvodnji i distribuciji usluga igara na sreću, kompaniji Meridian, pored uspješnih tržišnih rezultata, u narednom periodu, nesmanjeni fokus ostaje na brizi o lokalnoj zajednici.

Ova kompanija će i u budućnosti nastaviti da pomaže socijalno ugrožene kategorije i sasvim sigurno ojačati svoje prisustvo u kampanjama humanitarnog karaktera.

Iz ove kompanije poručuju da su spremni za nove akcije, te da se uveliko pripremaju svi članovi Meridian tima, kako bi stigli do onih kojima su pomoć i podrška najpotrebniji.

Podsjećamo, aktivisti Meridiana su od marta ove godine posjetili brojne gradove i opštine u BiH, između ostalih: Tuzlu, Sarajevo, Doboj, Banjaluku i Prijedor, kako bi donacijama u vidu prehrambenih i higijenskih paketa pomogli najugroženijima. Osim u BiH, Meridianov tim je djelovao u Srbiji i Crnoj Gori.

-Pružanje podrške, solidarnost i dijeljenje tereta krize sa lokalnim zajednicama ostaju suštinska vrijednost u poslovanju naše kompanije Suštinu društvene odgovornosti čini briga o svakom čovjeku i dijeljenje poslovnog uspjeha u korist dobrobiti, bezbjednosti i zdravlja šire zajednice- navode u Meridianu.

Imajući u vidu istorijat realizovanih programa društvene odgovornosti jednog od regionalnih lidera u priređivanju igara na sreću, sasvim je izvjesno očekivati da će članovi Meridian tima sa još većom odlučnošću i brojnošću biti prisutni uvijek i na svakom mjestu gdje su pomoć i podrška najpotrebniji.

Svaki poslovni uspjeh je u drugom planu ukoliko kompanije ne reaguju u pravom trenutku – Meridian, uvijek i svuda uz svoj narod!