Komšić: Osuđujem bolesne laži o mojoj umiješanosti u proteste u Banjoj Luci

Zeljko Komsic 2

Najoštrije osuđujem bezočne i bolesne laži srbijanskih medija koji danas izvještavaju o mojoj ličnoj umiješanosti i umiješanosti Demokratske fronte u proteste koji su za danas najavljeni u Banjoj Luci, kazao je danas predsjednik DF-a Željko Komšić.

“Ja lično i Demokratska fronta nemamo nikakve veze s tim protestima. Ljudi na listi Demokratske fronte nisu nikakvi zločinci kako to pokušavaju predstaviti srbijanski mediji za račun Milorada Dodika, i nemaju apsolutno nikakve veze s bolesnim insinuacijama koje se plasiraju iz srbijanskih medija”, rekao je Komšić.

“To što pokušavate ljude s liste moje stranke nazvati zločincima i pripadnicima takozvane Armije Republike Bosne i Hercegovine je nešto najjadnije što sam u životu imao priliku da pročitam. Ponosan sam na sve ljude koji su branili našu državu. Mi ne mislimo da napravimo nikakav haos u manjem bh. entitetu i našoj državi Bosni i Hercegovini, niti imamo bilo kakve veze s tim protestima. Haos je u vašim glavama. Sram vas bilo”, zaključio je Komšić.