BiH

Konaković: Ne treba nam nikakva lažna pobjeda

08/09/2018

Simbolično sa Vrela Bosne šaljemo poruku o vraćanju na “fabričke postavke ovog društva”, na jedan čisti izvorski potok koji vraća bavljenje politikom na nivo morala, etike i vrijednosti kojih danas u politici nema – poručio je predsjednik stranke Naroda i Pravde Elmedin Konaković.

Narod i Pravda je predizbornu kampanju započela jučer sa Vrela Bosne puštanjem bijelih golubova koji šalju poruku slobode i hrabrosti. Na obilježavanju početka predizborne kampanje, pored građana, bili su prisutni i kandidati Naroda i Pravde.

Konaković je poslao nekoliko poruka građanima Bosne i Hercegovine.

“Naše poruke trebaju zabrinuti one koji nas se jako plaše na političkoj sceni, one koji su pokrali ovu zemlju i od kojih ćemo sve oteto ovom narodu vratiti “, istakao je on.

Kazao je da će učiniti sve da mladi i stariji ljudi koji odlaze iz BiH, ostanu.

“Svaki pedalj ove zemlje nam je jednako važan, kao što nam je važan i naš Sandžak i drugi historijski vezani dijelovi za BiH za koju ćemo se boriti”, naglasio je.

Također je poslao poruku da neće stati dok počinioci ubistva Dženana Memića i ostalih zlodjela u BiH ne budu pronađeni i kažnjeni. Kandidatima je poručeno da u kampanji ne rade ono što se na političkoj sceni radi inače.

“Iza onoga što kažete stojite imenom i prezimenom, iza toga stojite pod zastavom Naroda i Pravde. To je drugačija politička stranka, u kojoj su etika i moral na prvom mjestu. Nemojte iznevjeriti te vrijednosti, pa i po cijenu izbornog rezultata. Ne treba nam nikakva lažna pobjeda”, zaključio je Konaković, saopćeno je iz stranke Narod i Pravda.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.