Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

predsjednik NiP-a

Konaković objavio uznemirujuće poruke koje dobila zastupnica: “Nešto najodvratnije”

elmedin konaković nakon sastanka
FOTO: Fena/ Arhiva

Šutili su na glasanje Podžića za vojvodu Poplašena, šute kad Reuf Bajrović kaže da je Armija RBiH odbranila naše saborce nebošnjake od njihovih sunarodnjaka, kad pljune na multietničnost šuti banda budžetska, napisao je Konaković

Ministar vanjskih poslova BiH i lider NiP-a Elmedin Konaković objavio je kako je PR kantonalne sarajevske SDA Ismet Bećar brutalno napao članicu NiP-a Ajlu Milišić Pepić zbog glasanja na sjednici Parlamenta FBiH za sudiju Ustavnog suda BiH.

– Napad je na vjerskoj i ljudskoj osnovi jedan od najodvratnijih koje sam vidio. Ispod su komentari koji pozivaju na nasilje i nabijanje na kolac.

Svjedoci smo bolesne kampanje zbog izbora Vukoje, napada medijske mašinerije o kojoj često govorim, izjava raznih mešalića, kapidžića, zahiragića, ezhera i ostalih lažova kojima je normalno da SDA glasa i izabere Matu, a izdaja je da Trojka i posebno NiP glasa i izabere Marina.

Ne haju za činjenice, argumente, dokaze i brojeve

Kad izađe predsjednik SDA i kaže kako su davali mnogo više pozicija HDZ-u nego što im pripada to ovi lažovi zovu patriotizmom.

Kad se bilo ko i bilo gdje imenuje od Hrvata u ovoj koaliciji to bolesnici nazivaju izdajom. Ne haju za činjenice, argumente, dokaze i brojeve.

Šutili su na glasanje Podžića za vojvodu Poplašena, šute kad Reuf Bajrović kaže da je Armija RBiH odbranila naše saborce nebošnjake od njihovih sunarodnjaka, kad pljune na multietničnost šuti banda budžetska.

Ne prijetite i ne psujte

Branite čast naše sestre Ajle, to vam je obaveza! Pišite i govorite o lažljivcima, nikad nemojte prestati!

Ne ovako kako te kukavice rade, ne prijetite i ne psujte. Samo ih istinom razoružajte i ljudima pokažite ko su – poručio je Konaković.