Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Konfuzija u “sivom domu”: Jeste li vidjeli šta su nam priredili FTV i BHT?

01/10/2018

“Tamo gdje prestaje logika, počinje Bosna”, izreka je koja svakim danom u ovoj zemlji dobija svoju potvrdu.

To se dogodilo i večeras tokom debata kandidata za članove Predsjedništva BiH koje su se uporedo emitovale na BHT-u i FTV-u.

Naime, na BHT-u su u debati večeras učestvovali kandidati za članove Predsjedništva BiH Amer Jerlagić, Mirsad Hadžikadić i Senad Šepić, dok su tri mjesta ostala prazna. Naime, prema riječima voditelja debate na BHT-u, ostala trojica kandidata Fahrudin Radončić, Šefik Džaferović i Denis Bećirović, nisu se pozivu odazvali.

Kako je naveo voditelj, jedan je nedostupan, drugi je izvan Sarajeva, a treći je odbio doći ukoliko ne dođu svi kandidati.

U isto vrijeme, FTV-u se emitovala debata sa tri gore navedena kandidata koja se nisu pojavila na BHT-u!? Također, i u emisiji FTV-a bile su tri prazne stolice.

Pojedinci navode kako jedna od ovih debata nije emitovana uživo, ne navodeći koja od ove dvije, što ne umanjuje paradoks kojem su gledatelji ovih televizija večeras svjedočili.

Za one koji ne znaju, obje ove televizije se nalaze u istoj zgradi, RTV domu u Sarajevu, poznatijem i kao “sivi dom”.

 

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.