Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Kusturica: Dodik je “tamićem” prevozio paprike

25/10/2018

Reditelj Emir Kusturica izjavio je da je aktuelni predsjednik RS-a i novoizabrani član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čovjek kome u suštini ne trebaju savjetnici, a da su poeni koje je stjecao u životu izraz njegove čiste inteligencije.

– Ja sam njemu bio savjetnik otkako se znamo. On je čovjek kome u suštini ne trebaju savjetnici, ali koji voli čuti ono što mu je duhovito i što je na neki način interpretacija stvarnosti – rekao je Kusturica za Televiziju “Prva”.

Kusturica je dodao da Dodik, međutim, hoće poslušati savjet i “u svakom pogledu predstavlja simbol opstanka”.

– Milorad Dodik je jedan neponovljiv čovjek. Njegovi poeni koje je stjecao u životu su izraz čiste inteligencije. On je počeo na zagrebačkoj pijaci tako što je očevim “tamićem” prebacivao paprike, luk i krompir i od te pijace do ove velike, u kojoj se nagađa bolje od svih drugih, pokazalo se da je to jedna energija kojoj teško iko može doći kraja – rekao je Kusturica.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.