nebojša vukanović

Lažni patriota i Srbenda na baterije priznao kapitulaciju pred Nijemcima i “turistom”

vukanovic prn scr tvbn

Narodna skupština Republike Srpske se crveni od stida i poniženja, zgažena i ponižena povući će po ko zna koji put odluke koje je donijela i staviti ih van snage, kao posledica izdaje i zaokreta Uzurpatora”, naveo je

Poslanik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović prokomentarisao je današnju izjavu Milorada Dodika da se usvajanje zakona o vojsci i porezima RS-a odgađa za šest mjeseci jer Njemačka traži da se ponište zaključci koje je Republika Srpska donijela.

“Nisam nikakav prorok, ali na političkoj sceni se situacija odvija baš onako kako sam najavio i predvidio. Lažni patriota i Srbenda na baterije javno je, u intervjuu beogradskoj Politici, priznao kapitulaciju pred Nijemcima i ‘turistom’ Schmidtom, da odustaje od ponovnog osnivanja i usvajanja zakona o Vojsci Republike Srpske, indirektnim potezima i carinama, graničnoj policiji RS-a…”, napisao je Vukanović.

Vukanović smatra da je lider SNSD-a očito dobro shvatio poruke i upozorenja koja mu je Aleksandar Vučić prenio od Christiana Schmidta.

“Dodik je počeo javno da se pere i govori kako nema ništa sa Rusijom i Putinom, jer vidi da je vrag odnio šalu, da su njegovi mentori ljuti i nervozni jer se previše zaigrao, pa je odlučio da se povuče i primiri dok oluja prođe. Narodna skupština Republike Srpske se crveni od stida i poniženja, zgažena i ponižena povući će po ko zna koji put odluke koje je donijela i staviti ih van snage, kao posledica izdaje i zaokreta Uzurpatora”, naveo je.

Vukanović kaže da bi Dodikovu kapitulaciju i izjavu tumačio kao “drugari izvinite, bio sam nestašan u igri, tata i mama su jako ljuti jer sam napravio drvenu pušku, pocijepao i isprljao trenerku pa moram malo biti u kazni i izolaciji kući dok ih ne prođe bijes a čuvaće me despoti dok ne budem dobar i poslušan kao nekad …”

“Šizofreno ponašanje ide toliko daleko da lažni otac nacije i uzurpator tvrdi da će on blokirati i zaustaviti investicije Njemačke, Velike Britanije u privredi Republike Srpske, i očito je da će i dalje lažno glumiti velikog srbendu dok nas ne izoluje od cijelog svijeta, jer više ni u Beograd nije rado viđen gost, i dok i poslednjeg mladog čovjeka ne protjera sa ovih prostora. Njegova kapitulacija je dobra uvertira za njegov skup, jer svi oni koji na silu domu da mašu zastavama i kliču na Trgu Krajine kao u Pjongjangu pobratimu Kim Jung Sunu, podržaće kapitulaciju, izdaju i prodaju Republike Srpske, bolje reći onog što je od nje ostalo”, zaključio je.