Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Malešević čestitao Srni 25 godina uspješnog rada

dane_malesevic

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević čestitao je rukovodstvu, urednicima, novinarima i zaposlenima u Novinskoj agenciji Republike Srpske – Srna 25 godina uspješnog rada ove medijske kuće, te poželio uspjeh i dobre poslovne rezultate i ubuduće.

Malešević je istakao da je Srna izrasla u važnu regionalnu medijsku kuću, zahvaljujući odgovornom i profesionalnom radu urednika i novinara.

“Ova novinska agencija već 25 godina pravovremeno obezbjeđuje građanima informacije sa svih događaja u Republici Srpskoj, kao i iz regiona i svijeta, zadržavajući visoke standarde kvaliteta i profesionalizma”, navodi Malešević u čestitki.

On je dodao da Ministarstvo cijeni odličnu saradnju sa urednicima i novinarima Srne, koja je prepoznala važnost obrazovanja i kulture za cjelokupni razvoj Republike Srpske.

“Zahvaljujući izuzetnoj saradnji, javnosti su dostupne sve informacije iz oblasti obrazovanja i kulture. U očekivanju da zajedno i ubuduće doprinosimo afirmaciji obrazovanja i kulture, želim vam mnogo uspjeha na ličnom i profesionalnom planu”, istakao je Malešević.