Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šou u NSRS

“Malo langsam, ja sam snaša gačanska. Kad rikne krava u Hercegovini, meni telefon zvoni”

obrenka slijepcevic ss

Hvala puno, mislim da sam suštinu rekla, rekla je na kraju

Izlaganje predsjednice Komisije za utvrđivanje sukoba interesa u entitetu RS Obrenke Slijepčević u Skupštini RS izazvalo je brojne reakcije.

Pročitali izvještaj

Na početku je istaknula da joj je rasterećenje danas izlagati u NSRS-u, jer je izvještaj jednoglasno usvojen, a zatim se obratila Nebojši Vukanoviću, prenosi Avaz.ba.

– Niste na odboru slušali mene, nego ste galamili na gospodina Radukića… Ja sam vas zvala na kafu. Malo sad langsam (polako, op.prir.). Malo langsam, gospodine Vukanoviću. Ja sam Slijepčevićka, snaša gačanska – rekla je.

Navela je da je nebitno da iznosi brojke iz izvještaja, jer su zastupnici imali priliku da ga pročitaju u skupštinskim materijalima.

Komentarisala je i ocjene o “političkoj podobnosti”:

Vratila se na brojke

– Ja ne idem na skupove, ne idem na pjevače. Imaš, brate, Youtube pa gledaj… Kad rikne krava u vašoj Hercegovini, meni telefon zvoni, a tek u Vlasenici, malo visočije, tek onda, baš onako… – dodala je.

Pri kraju se na kratko ipak vratila na brojke iz izvještaja, pa dodala:

– Šta još hoćete da vam kažem. Je li prošlo deset minuta? Ako je prošlo ja ću prestati, samo tako kažite, niste mi tako rekli pa sam mislila da me prekidate zbog načina moga govora. Hvala puno, mislim da sam suštinu rekla – rekla je Slijepčević na kraju.