Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mašić: Pozivaju se na snagu naroda, a sinoć se sakrili od tog naroda (FOTO)

masic niksic

“Zemlja za sve nas” na Bilinom polju na utakmici na zapadu među narodom, a oni koji se pozivaju na tzv. ‘snagu naroda’ sakrili se od tog istog naroda u VIP salonu na istoku! Nismo isti i nikad nećemo ni biti, napisao je uz fotografije Mašić.

Član Predsjedništva SDP-a BiH i zastupnik u Federalnom parlamentu Damir Mašić danas je na svom Twitteru objavio dvije fotografije sa Bilinog polja, snimljene tokom utakmice Bosne i Hercegovine i Austrije.

Na prvoj fotografiji Mašić pozira s predsjednikom SDP-a Nerminom Nikšićem i generalnim sekratarom SDP-a Irfanom Čengićem, među navijačima Bosne i Hercegovine na tribini.

Na drugoj su fotografiji, snimljenoj u VIP loži su član Predsjedništva BiH i predsjednik SDA Bakir Izetbegović, SDA-ov kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH na općim izborima 2018. Šefik Džaferović i aktuelni predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić.

Mašić je uz fotografije napisao:

– “Zemlja za sve nas” na Bilinom polju na utakmici na zapadu među narodom, a oni koji se pozivaju na tzv. “snagu naroda” sakrili se od tog istog naroda u VIP salonu na istoku! Nismo isti i nikad nećemo ni biti!