Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mićo Mićić: Pred nama je mnogo posla

BiH

micic

Kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić poručio je da je pred svima, pred gradskom upravom i narodom mnogo posla, ali i da je dosta toga urađeno.

Mićić je rekao da predstoji da se uradi izgradnja sistema za zaštitu od poplava, kao i izgradnja studentskog centra na prostoru kasarne koji treba da postane novi mini-centar Grada.

“Moramo izmjestiti autobusku stanicu na prostor stare željezničke stanice, konačno dovesti gas u Bijeljinu, završiti industrijsku zonu u kojoj će biti otvorena nova radna mjesta, turistička stazu između Pet jezera i Etno-sela `Stanišići` koja treba da objedini turističku ponudu Grada”, rekao je Mićić koji se sinoć obratio na predizbornim tribinama u Dvorovima, Triješnici i Ostojićevu.

On je naveo da su to samo neki od projekata koji će se raditi u predstojećem periodu, i poručio da je jasno narodu ko je sve ove godine radio na razvoju, a ko je projekte uporno ometao i da je zato jasno da će SDS i ove godine pobijediti na izborima.

Nosilac kandidatske liste SDS-a za odbornike Jovan Gajić istakao je da je SNSD napravio ogromnu grešku kad je za kandidata za gradonačelnika predložio Zlatka Maksimovića “jer on ne samo da nema podršku njihovog biračkog tijela, nego izaziva i raskol u stranci”.

“NJima je kandidat nametnut iz Banjaluke i to je izazvalo ogromno nezadovoljstvo i podjele, a stranka im je svedena na drugorazredni nivo. U očajničkom pokušaju da osvoje neki glas, daju potpuno nerealna obećanja i tako pokazuju da misle da je narod naivan. Dovoljno je da se pogleda kako su se ponašali prethodnih mjeseci u Skupštini grada, pa da postane potpuno jasno šta žele našem gradu”, rekao je Gajić.

Kandidat za odbornika Tomica Stojanović je podsjetio na aktivnosti koje je SNSD počinio na štetu Grada Bijeljina i čitave Republike Srpske.

On je pozvao građane Bijeljine da ne nasjedaju na njihove priče i ne dozvole pljačku svog grada.